Sekciona garažna vrata

Garažna vrata su velika vrata na garaži koja se otvaraju ručno ili pomoću električnog motora. Garažna vrata u zavisnosti od vaših želja mogu biti dovoljno velika da prime i više automobila. Mala garažna vrata mogu se izraditi u jednoj ploči koja se naginje prema natrag i vraća se po plafonu garaže. Veća vrata obično se prave u nekoliko spojenih ploča koje se kotrljaju na tračnicama preko garažnog plafona ili u rolu iznad ulaznih vrata. Upravljački mehanizam je sa oprugom ili izbalansiran kako bi se nadoknadila težina vrata i smanjio ljudski ili motorni napor potreban za upravljanje vratima. Vrata su izrađena od drveta, metala ili stakloplastike i mogu se izolirati kako bi se sprečili gubici toplote.

Od 2010. godine kompanija Bauwin pruža vrhunsku službu za korisnike. Prelazimo iznad i dalje kako bismo bili sigurni da su naši kupci srećni i imaju najbolji rezultat. Radićemo u skladu s vašim budžetom i slobodnim vremenom kako bismo bili sigurni da ćete dobiti željene rezultate. Naši tehničari su profesionalni, uljudni i tačni. Vaš projekat je naš prioritet. Ne sekirajte se, bez obzira na stanje garaže, naš iskusni tim će sve učiniti da budete zadovoljni!

Možemo ugraditi garažna vrata po meri kako bismo vašem domu dali drugačiji izgled. Naše osoblje takođe rešava rutinsko održavanje i manje popravke. Imamo veliko iskustvo u popravljanju i ugradnji otvarača za garažna vrata. Za sve potrebe vaših garažnih vrata pozovite kompaniju Bauwin.

DOSTUPNE BOJE:

Limena garažna vrata

Proizvedena su od jednostrukog pocinkovanog i plastificiranog čeličnog lima. Sa inovativnom izvedbom opruga i vodilica vrata se podžu vrlo lagano i gotovo bešumno!

Jednostavna za rukovanje, dugotrajna i izrazito sigurna: Nasa klasična zaokretna kip vrata već mnogo godina postavljaju merilo funkcionalnog savršenstva i visokog kvalita.

Novoferm – zaokretna kip vrata ne samo da imaju izvanredan odnos cena-usluga, već Vam nude i mnoge odlučujuće prednosti kod novogradnje ili renoviranja.

Prednosti i dostupne boje limenih garažnih vrata:

  • vrhunski kvalitet;
  • odlične karakteristike otvaranja i zatvaranja;
  • visoki sigurnosni standardi;
  • bešumno otvaranje;
  • jednostavno rukovanje.

DOSTUPNE BOJE:

Top