ALU stolarija i profili

Aluminijum je veoma lagan metal, oko 65% lakši od čelika ili livenog gvožđa. Ima vrlo visok odnos čvrstoće i težine i odličnu otpornost na koroziju. Jedna od najstarijih primena aluminijuma je statua Erosa u Londonu, odlivena 1893. godine.

Svojstva aluminijuma – održivog materijala:

  • Niski troškovi celog života – u poređenju sa drugim materijalima
  • Lagana, izdržljiva i nekorodirajuća
  • Dizajniran da u potpunosti prilagodi termičko kretanje na svakom spoju
  • Jednostavno rukovanje i popravljanje
  • Očekivani životni vek aluminijuma: 40 godina (ruralna / prigradska područja); do 25 godina (industrijska / morska područja)
  • Aluminijum se 100% može reciklirati

Svi proizvodi proizvedeni od strane stručnjaka. Bili smo fokusirani na sve detalje, proces proizvodnje i odabrani visokokvalitetni materijal i opremu. Otpor će biti u svim vremenskim uslovima za dug životni vek. Vrata i prozori BAUWIN koriste višestruko zaključavanje kako biste bili sigurni u sigurnost. To je poseban dizajn za zaštitu od curenja vode, a takođe ima i zaštitu od buke.

Činjenice o ALU stolariji

Vrata i prozori omogućavaju ulazak sunčeve svetlosti, istovremeno štiteći zgradu od spoljnih elemenata. Moraju biti dugotrajni i otporni na nošenje, istovremeno sadržeći minimalnu upotrebu vidljivih okvira. To je pažljiv spoj izdržljivosti, snage i estetike.

Toplina doma i dobra zvučna izolacija činiće vaš dom izuzetnim mestom za beg od svakodnevne buke, pravo mesto gde ćete slobodno vreme provesti u udobnosti i miru. Leti će vaš prostor odisati svežinom i biti kutak za odmor od velikih vrućina.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Top