Kompanija Bauwin Decor d.o.o. je osnovana 2015. godine sa idejom da na tržištu  ponudimo  kvalitetnu PVC stolariju sa pristupačnim cenama i da svojim savremenin dizajnom i  zadovoljavajućim kvalitetom proizvodnje dobijamo finalne kupce. Iskoristili smo tržišne prilike i tražnju, usled visokih cena PVC stolarije da napravimo sopstveni profil za izradu PVC stolarije i time obezbedimo dobar kvalitet i niske cene pa smo od samog starta pridobili kupce sa kojima i danas saradjujemo.

Ceo proces proizvodnje, od izrade konstrukcija, do sečenja stakla i formiranje termo paketa, izvodi se u fabrici Bauwin Decora čime se garantuje kvalitet izrade i visoka usresredjenost na detalje koji su karakteristični za naš stil.

Trenutno u svojoj ponudi imamo petokomorni sistem profila sa FORNAX okovima, sedmokomorni sistem sa nemačkim ROTO okovom, sa dvoslojnim i troslojnim termo paketima, (pvc vrata, prozori i ostale konstrukcije po meri i želji kupca).

Pristupačnost je rezultat jednog efikasnog proizvodnog procesa koji optimizira upotrebu izbora u cilju postizanja najboljih rezultata po balansiranoj ceni. Tako idemo u susret izazovu izrade visoko kvalitetnog, estetskog proizvoda po pristupačnoj ceni. Za svakoga.

Inspirisani svojim mestom na tržištu, poznati po svom zanatlijskom poreklu, postali smo sinonim za kvalitet, preciznost i pristupačnost, i uz pomoć ekspertize koju smo razvili, postali smo ozbiljan proizvodjač pvc stolarije u zemlji.

Ova originalna kombinacija je ono sto daje karakter firmi Bauwin Decor d.o.o., jednom od lidera u proizvodnji PVC stolarije. Srce i mozak kompanije nalaze se u Beogradu, odakle je sve i počelo sa kupcima i prodajnim salonima širom zemlje.

Činjenica da svakodnevno veliki broj ljudi, pronalaze idealan način da opreme svoj životni prostor uz pomoc Bauwin Decora – za nas je uspeh sagradjen napornim radom, kreativnošću i inovacijama.

Za nas – imati stil ne znači samo sposobnost realizacije jednog inovativnog dizajnerskog projekta. To takodje znači sposobnost kreiranja sveta ideja i kombinacija. Ponuditi beskrajne mogućnosti za osmišljavanje prostora koji Vam najviše pristaje. Sa stilom.


TAGS: #Bauwin_decor, #pvcstolarija

Top