Oduvek smo želeli da klijenti koji dođu u naš prostor budu vođeni samo idejom, kako će na jednom mestu naći sve ono što im je potrebno u vezi zamene stolarije. Usput nam je jedna od glavnih ideja svaki put bila, i ostala, da svi budu zadovoljni. Polazeći od gore navedenog pristupili smo odabiru kvalitetnih materijala i širokim izborom pratećeg pribora i opreme.

Želiš uvek da budeš zadovoljan izborom, takođe sve će biti lepše ako je mogućnost da izabereš u duhu kvaliteta kompanije koju zastupaš. Profesionalno, tačno, kvalitetno.

Prozori i vrata

Pažljivo smo odabrali partnere sa kojima radimo, jer uz poverenje koje smo mi ostvarili sa njima, je jednako bitno kao i odnos koji ćemo ostvariti sa krajnjim kupcima. To je bio preduslov da saradnja sa svima bude korektna i kvalitetna. Takvim odnosom smo dobili dobar odnos sa jedne strane, ka proizvođačima, a sa druge strane, širok asortiman ka kupcima.

  • Brzo
  • Konkretno
  • Ažurno
  • Umereno

Mi se vodimo stvarima koje će naš angažman učiniti dobrim iskustvom za vas, jer će takva reklama od nas napraviti poželjnog igrača na duge staze, a samim tim ćete i vi dobiti dobrog partnera za buduću saradnju.

Nekoliko stvari koje trebate da znate

Kao i bilo koja kupovina, tako i zamena stolarije treba da bude lep trenutak i zbog toga kod nas tu vašu odluku primamo sa velikim razumevanjem i pažljivo ćemo slušati zahteve koje imate, a nakon toga uz savete koje možemo da damo, napraviti zajednički dogovor, ustvari, potrudićemo se da olakšamo odluku, a nakon toga pristupiti izradi i postavljanju. U svakom slučaju, jedna od najbitnijih stvari će biti činjenica da su izolacione karakteristike naših materijala izuzetne, da pribor i oprema koju koristimo ide u korak sa profilima i panelima, te ćete sa te strane imati odličan odgovor za pitanje leto-zima i da li će zvučna izolacija biti dobra.

Uživanje će biti potpuno, jer svi sertifikati koje imamo, ispunjavaju sve standarde i uz sve to što su stručnjaci rekli, mi stojim na raspolaganju da u slučaju bilo kakve nejasnoće, odgovorimo i rešimo sve na najbolji mogući način. Od svih mogućih kvaliteta koje ćete dobiti sa strane firme, a tu mislimo na materijale od kojih je napravljena stolarija, mislimo da je mnogo važnije da vam se nađemo kao partner i sigurni smo da ćete biti zadovoljni.

Na kraju još nekoliko reči…

Ako vam se učini da smo zadovoljili sve vaše kriterijume, biće nam zadovoljstvo da nam to i kaćete, jer ćemo se i tada, ali i kasnije truditi da vaša reč bude naša motivacija da ovaj posao ne bude samo posao, već mnogo više od toga, da bude partnerski odnos dve strane, koji će trajati.

Top