Prozori vašeg doma igraju vrlo važnu ulogu u vašem životu. Najbolji prozori omogućavaju prirodno osvetljenje, povećavaju protok vazduha i čine vašu kuću sjajnom iznutra. Prozori takođe igraju veliku ulogu u efikasnosti vašeg doma. Moderni prozori nude bolju izolaciju, što olakšava vaš sistem grejanja i hlađenja da vaš dom ostane prijatan za boravak.

Ako tražite poboljšanje kuće koja može pružiti brojne prednosti, zamena starih prozora bi mogao biti odgovor. Pogledajte načine na koje zamena prozora može da poboljša vaš dom i odlučite da li je ova nadogradnja prava za vas

Smanjite svoje troškove

Ako vam računi za energiju naglo porastu, zamena prozora u vašem domu može biti rešenje. Trideset procenata vazduha koji stvara sistem za grejanje i hlađenje gubi se kroz prozore i vrata; to znači da 30 posto energije koju plaćate se rasipa. Moderni prozori omogućavaju bolju izolaciju, pomažući zadržavanje hladnog vazduha tokom letnjih meseci i sprečavajući gubitak toplote tokom zime. Ako vaš dom nudi bolju kontrolu temperature, nećete morati često da trčite za klima uređajem ili grejačem. Što manje morate da se oslonite na svoj sistem grejanja i hlađenja, manje ćete platiti račune za energiju.

Učinite svoj dom sigurnijim

Vaša kuća treba da čuva vašu porodicu, a zamena prozora vašeg doma može vam pružiti mir. Pravi prozori mogu vašu kuću bolje zaštititi od uljeza, a nova tehnologija filma pomaže u sprečavanju ozljeda ukoliko se prozor pokvari. Kako? Moderne staklene ploče dizajnirane su da se razbiju u malene, sitne komade, umesto da se rasturaju u krupne komade.

Učinite svojoj porodici udobniji boravak

Vaš dom je vaše sigurno utočište i tamo se stvaraju važne uspomene. Proverite da li je svaki minut proveden u vašem domu ugodan. Novi prozori pružaju prirodniju rasvetu i mogu pomoći u smanjenju buke – posebno je važno ako živite u prometnoj ulici! Moderne zamene prozora nude bolju zaštitu od UV zraka, štiteći vašu decu od UV zraka i štiteći vaš nameštaj od bleđenja. Novi prozori takođe znače manje održavanja; stariji, tradicionalniji okviri zahtevaju veliko čišćenje, farbanje i doradu. Sa novim, izdržljivim okvirima prozora možete provesti više vremena uživajući u blagodetima svog doma, a manje vremena radeći na njemu.

I na kraju da li ste odlučili?

Zamena starih prozora u vašem domu može značiti velike stvari za vašu porodicu. Od poboljšane udobnosti do značajne uštede energije, puno se može dobiti od zamene prozora. Razmislite o načinima na koje ove pogodnosti mogu uticati na vaš život.

Top